Hulp Nodig? Bel: +3185 401 44 60

Levertijd.eu widget -  Toon uw gemiddelde levertijd aan bezoekers van uw webshop

Met de speciaal ontwikkelde widget van levertijd.eu kunt u bezoekers van uw webshop de gemiddelde levertijd tonen zodat bezoekers uw gemiddelde levertijd in één oogopslag kunnen zien zodat ze de keuze eerder voor uw webshop zal zijn.
U kan op uw eigen webwinkel vermelden dat u snel levert door dit aan te geven echter is dit altijd minder betrouwbaar dan wanneer de levertijd onafhankelijk, door een derde partij wordt bevestigd. Levertijd.eu bied hierbij uitkomst door de levertijd van uw webwinkel in kaart te brengen middels beoordeling(en) van uw eigen klanten. Zo verzamelt u belangrijke data over uw leversnelheid welke u vervolgens weer kan gebruiken bij promoties en reclames om daarmee omzet te verhogen.

Voorbeeld widget levertijd.eu

Voorbeeld widget

Makkelijk te plaatsen

De widget van levertijd.eu is makkelijk te plaatsen en is beschikbaar in verschillende formaten zodat deze altijd goed past bij uw webshop. De code voor het plaatsen van de widget is compact en u hoeft zelf niet te kunnen programeren. De code leveren wij kant en klaar aan, zodat u deze alleen nog maar hoeft de kopiëren en te plakken.

Verschillende formaten 

Om te  zorgen dat de widget goed aansluit bij uw ontwerp, zijn er veschillende formaten beschikbaar. Elk formaat heeft zijn eigen code en het is mogelijk meerdere widgets te plaatsen op uw webshop. Neem contact op met levertijd.eu om de widget in te schakelen.

Altijd actueel

De widget bevat alijd een actuele weergave van de gemiddelde beoordeling van uw leversnelheid. Meerdere keren per dag wordt de widget geupdate en zorgt daardoor voor een actueel inzicht in de leversnelheid. Daarnaast telt de widget het aantal beoordelingen en afhankelijk van het type widget word het aantal beoordelingen ook weergegeven in de widget.