Hulp Nodig? Bel: +3185 401 44 60

Voor webwinkeliers

Anno 2015 is de levertijd een belangrijk aspect bij de koop overweging. Voor u als webwinkelier is het gehele logistieke proces een uitdaging om het zo efficiënt mogelijk in te richten met als doel zo snel mogelijk te leveren en duidelijkheid te bieden voor de consument. Zoals bekend is logistiek duur en de concurrentie tussen webwinkels hoog.  Als u zich onderscheid van uw concurrenten, omdat u bijvoorbeeld sneller kan leveren, dan werkt dit conversieverhogend van hoe weten de bezoekers van uw webshop dit in één oogopslag? Met de widget van levertijd.eu is het mogelijk uw ‘snelle levering’ prominent onder aandacht van van uw bezoekers te brengen.
De widget is eenvoudig te implementeren op uw webwinkel en geeft de gemiddelde leversnelheid weer op basis van meerdere, door uw klanten, aangegeven beoordelingen. Meer informatie of uw webshop aanmelden? Neem dan contact met ons op.

belangrijke feedback

Omdat de levertijd een belangrijk aspect is, is het weten van de mening van uw klanten over uw levertijd net zo belangrijk. Als klanten uw levertijd beoordelen met 5 sterren (supersnel) dan is dit een pronkstuk en weet u dat het goed zit. Het kan ook zijn dat de gemiddelde beoordeling lager uit komt en dus dat er ruimte is voor verbetering. Met de tool van levertijd.eu komt u snel te weten waar verbetering mogelijk is omdat klanten in enkele seconden de levertijd kan beoordelen, dit in tegenstelling tot review platformen waarbij veel meer informatie wordt gevraagd van uw klant waardoor het beoordelingspercentage lager is. Daarnaast is de feedback die binnenkomt bij levertijd.eu uitsluitend gericht op de levertijd en daarmee extra duidelijk.

Conversie verhogend

Een van de voornaamste voordelen van de widget van levertijd.eu is het verhogen van conversie. Zie ook onze testcases waarbij we een conversieverhoging van 25 % hebben gemeten bij een webshop zonder review widget. We hebben ook het verschil getest waarbij de webshop reeds een review widget had, hier hebben we een verhoging van 18% gemeten! Door de lage kosten van levertijd.eu en de vele voordelen staan wij volledig achter ons product en geven dan ook een garantie op verhoging van conversie. Meer informatie of uw webshop aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Uitnodigingen versturen

Om te zorgen dat het ontvangen van beoordelingen van levertijd zo makkelijk mogelijk voor uw klanten te maken hebben we een tool ontwikkeld waarbij u eenvoudig klanten kan uitnodigen per e-mail en ons systeem zorgt ervoor dat u klant automatisch wordt herinnerd om zo het percentage van het aantal beoordelingen zo hoog mogelijk te krijgen zonder dat u daar veel tijd in moet steken.

Onafhankelijke beoordeling

U kan op uw eigen webwinkel vermelden dat u snel levert door dit aan te geven echter is dit altijd minder betrouwbaar dan wanneer de levertijd onafhankelijk, door een derde partij wordt bevestigd. Levertijd.eu bied hierbij uitkomst door de levertijd van uw webwinkel in kaart te brengen middels beoordeling(en) van uw eigen klanten. Zo verzamelt u belangrijke data over uw leversnelheid welke u vervolgens weer kan gebruiken bij promoties en reclames om daarmee omzet te verhogen. Meer informatie of uw webshop aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Webshop aanmelden

Uw webshop aanmelden op levertijd.eu en gebruik maken van onze diensen zoals de widget en het uitnodigen van klanten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op 085 40 12 460.