Hulp Nodig? Bel: +3185 401 44 60

Visie

Omdat de leversnelheid tegenwoordig al erg belangrijk is, en wij van mening zijn dat dit alleen maar toe gaat nemen zijn we begonnen met de website levertijd.eu om daarmee voor consumenten duidelijkheid te bieden middels een platform waarbij er snel te zoeken is op welke webshop er het snelste levert en waarbij men kan zoeken naar een webshop om hiervan de gemiddelde leversnelheid te achterhalen. In enkele seconden kan een consument weten hoe andere consument(en) de webshop hebben beoordeeld op de snelheid van levering.
Voor webwinkeliers weten wij uit eigen ervaring dat het logistieke proces  gecompliceerd en kostbaar is. Als een webwinkel zich hiermee onderscheid dan kan deze middels levertijd.eu de vruchten plukken door, onafhankelijk, de leversnelheid te laten beoordelen. De gemiddelde leversnelheid kan daarnaast op de webshop worden getoond om daarmee bezoekers van de webshop te tonen dat de webshop snel levert. 

Over Levertijd.eu

Anno 2015 is de levertijd een belangrijk aspect bij het doen van een online aankoop, zo wil je als consument natuurlijk het liefst zo snel mogelijk je bestelling in huis hebben en is een klein prijsverschil niet altijd doorslaggevend.
Met de website levertijd.eu willen wij duidelijkheid scheppen in de verschillen tussen webshops op het gebied van leversnelheid, zodat consumenten een betere overweging kunnen doen.
Omdat de levertijd niet altijd belangrijk is is het voor iedere consument een keuze om bijvoorbeeld wat langer te wachten wanneer de prijs een stuk lager is. Wanneer er meer haast bij de bestelling is wil je zeker weten dat de levering snel is. Middels de website van levertijd.eu willen we hierin bijdragen door onafhankelijk leversnelheden te verzamelen op basis van ervaringen van consumenten. 

Juiste indicatie

Om te zorgen dat er een duidelijk beeld wordt geschept van de gemiddelde levertijd van een webshop, proberen we zoveel mogelijk beoordelingen te publiceren en we hebben er daarom voor gezorgd dat het delen van een ervaring erg makkelijk, en vooral snel te doen is in tegenstelling tot het schrijven van een volledig review wat dan ook vaak wordt nagelaten door consumenten. Omdat wij als onafhankelijke partij geen baat hebben webshops voor te trekken gebeurd dit dan ook niet en is het mogelijk te filteren op basis van de gemiddelde leversnelheid, waarbij de snelst leverende webshop bovenaanstaat. Dagelijks worden nieuwe beoordelingen toegevoegd om zo actueel mogelijk te blijven.