Hulp Nodig? Bel: +3185 401 44 60

Wat is levertijd.eu

Op levertijd.eu verzamelen we beoordelingen van webshops ten aanzien van de levertijd, om zo in beed te brengen wat de gemiddelde leversnelheid is van vele webshops.
Wanneer je overweegt een online aankoop te doen dan is het handig te weten hoe snel een bepaalde webshop kan leveren. Op levertijd.eu vind je van vele webshops in Nederland, maar ook uit het buitenland, de gemiddelde levertijd op basis van ervaringen van andere online shoppers. Je kan dus op basis hiervan aardig inschatten of een webshop kan voldoen aan jouw behoefte van leversnelheid. Vind je winkel met de snelzoeker op elke pagina rechtsboven op de website of navigeer door de categorieën.

Webwinkel vinden

Sta je op het punt een aankoop te doen bij een webwinkel maar je weet niet wat anderen van de leversnelheid vinden van de webshop, zoek dan hier simpel de webshop en kom er in enkele seconden achter wat de gemiddelde snelheid van levering is. Uiteraard is dit geen garantie voor jouw bestelling maar het is zeker een goede, onafhankelijke, indicatie. Vind je webwinkel met de snelzoeker op de homepagina of op elke pagina rechtsboven aan de website. Hier kan je de naam of url van de webwinkel invullen en wanneer het voorkomt in onze database kan je de beoordeling(en) van andere gebruikers zien en daarmee je keuze makkelijker maken.

Webwinkel niet gevonden

Het kan zijn dat de webshop waar je een aankoop overweegt te doen niet is te vinden op levertijd.eu Dit zegt echter niet dat de levertijd niet oké is of dat er wat anders aan de hand is waardoor de levering niet snel zou zijn. Omdat Levertijd.eu dagelijks bezig is met het toevoegen van nieuwe webshops kan het zijn dat we in de toekomst wel meer informatie hebben over de webshop die je zocht. Klik hier om contact met ons op te nemen om eventueel een suggestie te doen voor een webshop zodat we deze op kunnen nemen in onze database.