Hulp Nodig? Bel: +3185 401 44 60

 • Hoe vind ik een webshop
  Je kan een webshop vinden middels de navigatie aan de bovenkant, selecteer een hoofdcatagorie en daarna een subcategorie. Wil je direct een webwinkel zoeken gebruik dan de snelzoeker aan de bovenkant (rechts) van de website.
 • Ik kan een webshop niet vinden
  Het kan voorkomen dat een webshop niet voorkomt in onze database, dit kan komen doordat de webshop vrij nieuw is of we simpelweg nog geen beoordelingen hebben ontvangen. Je kan een suggestie doen door contact met ons op te nemen.
 • Hoe deel ik mijn ervaring
  Wil je zelf je ervaring delen over de leversnelheid van een webshop? Klik dan op dewebshop en daarna op 'deel je eigen ervaring' na controle wordt je ervaring automatisch geplaatst. Neem contact op als je een ervaring wil delen maar als de webshop niet voorkomt in onze database.
 • Hoe betrouwbaar zijn de ervaringen op levertijd.eu
  Levertijd.eu is een onafhankelijke website, consumenten worden niet beloond bij een goede of snechte ervaring. Webwinkels kunnen niet betalen om hun snelheid te verhogen. Levertijd.eu heeft daarnaast maatregelen getroffen om misbruik te voorkomen en daarmee te zorgen voor een zo eerlijk en transparant mogelijke weergave van de gemiddelde levertijd. Er kan dus gezegd worden dat de gemiddelde levertijd erg naukeurig is. echter kan het per levering of bestelling afwijken en is de gemiddelde leversnelheid slechts een goede indicatie maar blijft een gemiddelde
 • Hoe kan ik contact opnemen
  Contact opnemen met levertijd.eu kan per telefoon op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op telefoonnummer 085 40 12 460 of per e-mail door een e-mail te sturen naar info@levertijd.eu. Wil je conatct met een webshop dan kan je bij ons het telefoonnummer vinden en de url van de webshop om aldaar een contactformulier te gebruiken of een e-mailadres te vinden.
 • De levertijd van levertijd.eu wijkt af van mijn levering, wat kan ik hier aan doen
  Hoewel wij onze uiteste best doen te zorgen voor een zo goed, en duidelijk mogelijk beeld van de gemiddelde leversnelheid, blijft het een indicatie en een gemiddelde. Levertijd.eu kan niets aan de leversnelheid van een webwinkel doen. Wat je zelf kan doen is je ervaring delen met de betreffende webshop door een beoordeling te doen over de leversnelheid. Reclameren kan eventueel bij de webshop zelf. 
 • Ik wil een webshop aanmelden
  Heb je zelf een webshop of weet je een webshop die niet kan missen in onze database Neem dan contact op met onze klantenservice dan kunnen wij in overleg de webshop plaatsen in onze database.